Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
kaserat dening mas-aripp | 2 comments

Pepiling Kanggo Sedulur Kabeh...

URIP OJO NGONGSO
SING PODO NARIMO
GEMI SETITI NASTITI NGATI- ATI
ELING LAWAN GUSTI KANG MURBENG DUMADI

OJO MELIK DUWEKING LIYAN
OJO NGGEGE MONGSO
OJO ADIGANG ADIGUNG ADIGUNO
OJO ROMONGSO BISO
OJO SULOYO KARO TONGGO
OJO SULOYO KARO KANCA

REJEKI / JODO / PATI URIP SEKO KARESANGIN ALLAH
SING PADA SEMELEH
SABAR LAN TAWAKAL

AYO SREGEP NGIBADAH
MUGO DADI UMAT KANG TANSAH ELING


Read more...
kaserat dening mas-aripp | 0 comments

Lumiting Asmoro

Lirik Lagu Lumiting Asmoro :


Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh cah bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Mugi-mugi paring manpangat ^^


Read more...

Join Us