kaserat dening mas-aripp | 0 comments

Lumiting Asmoro

Lirik Lagu Lumiting Asmoro :


Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh cah bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Mugi-mugi paring manpangat ^^


0 comments:

Saran, kritik, utawi 'opini' panjenengan kula tampi kangge handadosaken blog menika supados mlampah kanthi langkung sae ....

Join Us